СБУ затримала челядника депутата БПП у "справі Гандзюк".

Шевченківський суд Києва взяв під варту колишнього помічника народного депутата України Миколи Паламарчука (БПП) Ігоря Павловського у справі про вбивство громадської діячки, радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

 

 

 

Про це повідомив журналістам голова Служби безпеки України Василь Грицак.

 

"Затриманий ще один із тих, хто може мати відношення до цієї справи. Суд сьогодні вранці розглянув запобіжний захід і обрав у якості запобіжного заходу утримання під вартою, якщо не помиляюся, до 3 грудня поточного року пану Павловському", – сказав Грицак.

 

Прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган повідомила, що Павловського затримали в Херсоні, а згодом відвезли до Києва.

 

"У суботу в Херсоні працівниками СБУ затриманий, сьогодні Шевченківським районним судом Києва заарештований без альтернативи застави Ігор Павловський. Йому оголошено підозру", – поінформувала Сарган на своїй сторінці у Facebook, додавши, що Павловського підозрюють у співучасті в умисному вбивстві.

 

Нагадаємо, громадська ініціатива "Хто вбив Катю Гандзюк?" розкрила особу Ігоря Павловського як ймовірного фіґуранта справи через декілька днів після смерті Катерини, протестуючи проти бездіяльності слідства у пошуку замовників нападу. Генеральний прокурор Юрій Луценко звинуватив активістів у розкритті деталей слідства і про людське око попросився у відставку.

 

12.11.2018