Геращенко заявив, що за кермом автівки під час ДТП в Ямельні був Петро Димінський.

 

Експертиза показала, що ДНК з подушки безпеки автомобіля львівського бізнесмена Петра Димінського належить не тій людини, яку намагаються видати за водія авто, заявив народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає УП.

 

«На сьогодні слідство точно знає, що та людина, яку намагаються видати за водія Мерседеса, котрий призвів до загибелі 30-річної львів’янки, — то не та людина, яка була насправді за кермом», — сказав він.

 

За словами Антона Геращенка, були зроблені експертиза ДНК з подушки безпеки та експертиза ДНК Петра Димінського з його будинку й особистих речей.

 

«У нас є сліди ДНК тієї людини, яка сиділа за кермом і вдарилася обличчям у подушку. Були проведені обшуки за місцем роботи і місцем проживання Димінського, вилучали предмети побуту, щоб виявити сліди його ДНК і порівняти з тими, що є на подушці»", — сказав нардеп.

 

Він додав, що слідча експертиза ще триває, але вже можна назвати винного.

 

«Судячи з того, що Димінський уже два місяці переховується за кордоном, я думаю, що для багатьох відповідь очевидна — ми розуміємо, хто був за кермом», — сказав Антон Геращенко.

 

Наразі готують відповідні документи для офіційного повідомлення про підозру винуватцю смертельного ДТП.

 

«Що стосується його охоронців, які були у джипі, — вони також переховуються від слідства, що хоче їх допитати як свідків. Це також опосередковано дає зрозуміти, хто був за кермом», — сказав Антон Геращенко.

 

Як повідомляв Z, смертельне ДТП за участі автівки Петра Димінського сталось на трасі М10 Львів–Краковець у селі Ямельня Яворівського району. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла.

 

Петро Димінський був на мсці ДТП, проте стверджував, що за кермом перебував його водій.

 

Нещодавно адвокат Петра Димінського заявив, що у ДТП може потрапити кожен.

19.10.2017