"Динамо" вийшло в 1/16 фіналу Ліги Європи.

 

ФК "Динамо" (Київ) перемогло у виїзному матчі казахстанську "Астану" з рахунком 1:0, забезпечивши собі вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи. За тур до завершення групового раунду кияни мають у доробку 11 пунктів і залишаються недосяжними для конкурентів. 

 

Казахи з перших хвилин пішли в атаку і вже на 7-й хвилині були близькі до того, щоб відкрити рахунок. Маєвський відгукнувся на простріл справа, але з пари метрів не зумів переправити м'яч у сітку. Ще мить – Бурда врятував ворота "Динамо", вибивши бальон з лінії.

 

У середині тайму "біло-синім" вдалося перехопити ініціативу, і майже відразу "Динамо" повело в рахунку. Че Че виконав передачу до штрафної на капітана – Циганкова; Віктор зіграв хитро і п'ятою відпасував на прудкого Вербича – Беньямін одним дотиком влучив у кут.

 

Після забитого голу "біло-сині" знову віддали ініціативу супернику, але удача, на радість уболівальників "Динамо", залишалася на боці українців.

 

Найреальніший момент для взяття воріт був у Рукавіни, який потужним ударом пробив у поперечину, а на добиванні Янга відправив м'яч понад брамою.

 

30.11.2018