У Львові показали, який вигляд матиме електронний квиток, якого ще немає.

 

Сьогодні, 25 вересня, у Львові представили брендбук «ЛеоКарту» – електронного квитка для проїзду у громадському транспорті, передає Гал-Інфо.

 

Над візуалізацією бренду працював львівський дизайнер Олег Стець.

 

Відтак «ЛеоКарт» матиме два варіанти логотипу: основний – для самого квитка, для друкованої та канцелярської продукції, і другий варіант – для значків, сувенірних виробів.

 

«Ми виконали логотип у тих п'яти кольорах, що є на логотипі Львова. Основна ідея – пристосувати сам «ЛеоКарт» до загального бренду міста», – пояснив Олег Стець.




Фото: Гал-Інфо.

 

Електронний квиток матиме три варіанти дизайну: помаранчевий колір для туристичної картки, фіолетовий колір для звичайної картки та синій колір для картки пільговиків. На всіх трьох картках будуть розміщені піктограми громадського транспорту. Персоналізована картка буде містити коротку інструкцію з використання і фотографію власника.

 

Дизайнер також розробив варіант брендування кіоску як одного з місць, де можна придбати «ЛеоКарт».

 

Запровадити у Львові електронний квиток на всі види транспорту планують ще з часів підготовки до фіналу «Євро-2012». Останнім озвученим терміном для впровадження електронної оплати за проїзд був 2019 рік, проте сьогодні виконувач обов'язків директора "Львівавтодору" Роман Познанський заявив, що ця довгоочікувана подія переноситься на 2020-й рік, передає ЗіК. Причина - затримка зі сторони кредитора проекту, що ним є Європейський банк реконструкції і розвитку. Відтак, тендер, що мав відбутись наприкінці весни, може розпочатись лише наприкінці осені. Це вже не перше перенесення термінів впровадження у Львові е-квитка. За попередніми оптимістичними прогнозами, він мав би діяти у львівському транспорті ще цього року.

25.09.2018