У міському парку замерз режисер театру «Діалог» Валерій Сеньків.

 

Учора, 15 січня, у Тернополі в парку Національного відродження містяни знайшли тіло чоловіка. До нього викликали медиків, проте лікарі лише констатували смерть, передає видання 20 хвилин.

 

Як з’ясувалось, у парку помер 49-річний тернополянин, режисер театру-студії «Діалог», бард, один з авторів ідеї «Художники без майстерень» Валерій Сеньків.

 

«На місце виїжджала слідчо-оперативна группа. За попередніми даними, чоловік помер від переохолодження. Тіло відправили на судмедекспертизу. Невдовзі експерти підтвердили причину смерті: загальне переохолодження. Слідів насильницької смерті на тілі чоловіка ані правоохоронці, ані експерти не виявили», – повідомили у відділі комунікації Головного управління нацполіції в області.

 

Похорон відбудеться сьогодні, 16 січня.

 

Ще одну жертву морозів знайшли на Гусятинщині, передає Терен. Там у ніч на 15 січня замерзла жінка, яка відвідувала свого сина на свято.

 

«Того вечора, 14 січня, жінка прийшла в гості до сина, аби привітати його з святом святого Василя. Вживали алкоголь. Коли настав час іти додому, вона вийшла з будинку сина, але не пішла до себе, а попрямувала в село. Зранку на околиці селища її знайшли замерзлою», – ідеться в повідомленні.

 

Окрім того, на Чортківщині з відмороженням фаланг пальців стоп і кистей ІІІ-го ступеня шпиталізовано мешканця села Заболотівка. Це вже другий випадок відмороження з початку року.

16.01.2018