Мороз відступить вже в середу.

 

За прогнозами Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні, 15-го січня, у Львові та області очікують хмарної погоди з проясненнями, без істотних опадів. На окремих ділянках доріг – ожеледиця.

 

До середини тижня температура знижуватиметься у зв’язку з надходженням холодної повітряної маси по периферії антициклону, передає 032.ua. Нічна температура повітря коливатиметься від 8 до 13° морозу, в горах – до 16 морозу. Денна температура теж залишатиметься мінусовою – в межах 2-7° морозу.

 

Норвезький інститут погоди прогнозує у Львові завтра, 16-го січня, до 9° морозу вночі та можливі опади снігу. У середу, 17-го січня, денна температура повітря має підвищитись до +2-3°.

 

Згідно з даними Sinoptik.ua, у четвер, 18-го січня, у Львові буде хмарно. Вночі та вранці опадів не очікують. Удень ітиме дрібний сніг, проте ближче до вечора він закінчиться. Денна температура повітря – від нуля до 1 градуса тепла. Вночі – до 2 градусів морозу.

 

У п’ятницю, 19-го січня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря: від нуля до 3 градусів тепла.

15.01.2018