Рекламні площі на трамваях міста продадуть з аукціону.

 

ЛКП «Львівелектротранс» у понеділок, 15 січня, продасть з аукціону рекламні площі на трамваях міста. Торги відбудуться в системі «Prozorro.Продажі», інформує Львівська міська рада.

 

До 14 січня триватиме реєстрація учасників. Нові та капітально відремонтовані трамваї віддавати під рекламу не планують.

 

Як розповів радник міського голови Андрій Білий, у Львові є великий попит на розміщення реклами на трамваях. Торік вже на 1 січня всі рекламні площі були розпродані. З реклами на транспорті ЛКП «Львівелектротранс» отримує щорічно близько 3 млн грн. Цього року надходження планують збільшити до 7 млн. Отримані кошти можна використати для купівлі 5–7 вживаних трамваїв, ремонту дахів або заміни всіх аварійних опор.

 

За словами керівника відділу інформації та зв’язків з громадськістю «Львівелектротрансу» Івана Бондара, вартість оренди однієї рекламної площі планують збільшити з 3,5 тис. в місяць до 7.

 

«На платформі "Prozorro.Продажі" виставлено 89 одиниць трамваїв. Усі вони згруповані за певними лотами, передбачено три формати брендування рекламою. Перший – частковий формат (лише борти вагона) – ціна від 7 тис. грн. Другий – середній формат (борти разом з вікнами) – ціна від 12 тис. грн. Третє – повне брендування – ціна від 17 тис. грн», – зазначив Іван Бондар.

11.01.2018