СБУ підтвердила затримання у Росії учасника АТО.

 

Служба безпеки України підтвердила затримання у Москві учасника антитерористичної операції Олега Негоди, назвавши дії російських спецслужб "антиукраїнською провокацією".

 

Про це йдеться у повідомленні на офіційній інтернет-сторінці СБУ.

 

Згідно з інформацією спецслужби, Негода їхав у Росію до родичів.

 

"Служба безпеки України вкотре наголошує на тому, що ФСБ РФ полює на наших співвітчизників на російській території і поїздки до країни-агресора є вкрай небезпечними", – наголосили у спецслужбі.

 

"Застереження Служби безпеки України щодо небезпеки перебування українських громадян на території РФ підтверджують численні задокументовані факти російських провокацій у рамках гібридної війни. Російські спецслужби намагаються втягувати українських громадян у протиправну діяльність, штучно створюючи компрометуючі ситуації, а також використовують родинні зв`язки, щоб виманити наших співвітчизників, насамперед учасників АТО, на свою територію для організації таких провокацій", – прокоментував голова СБУ Василь Грицак.

 

2 січня аґенція УНН повідомила про те, що у Москві затримали учасника антитерористичної операції на Донбасі Олега Негоду.

 

Згідно з інформацією у правоохоронних органах, Негоду могли затримати 24-25 грудня. Він їхав до сестри у місто Саратов.

 

03.01.2018