В області відбудеться 17-й Міжнародний економічний форум.

 

26–27 жовтня на «Арені Львів» триватиме XVII Міжнародний економічний форум «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні», інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.

 

Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський зазначив, що у заході візьмуть участь близько 2,5 тисяч гостей.

 

Перший день форуму буде присвячений проведенню реформ в Україні та боротьбі з корупцією. Другого дня учасники форуму дискутуватимуть про активізацію діалогу між владою, суспільством та міжнародними донорськими організаціями, а також про політику регіонального партнерства.

 

«Ми очікуємо, що на цьогорічному форумі буде укладено низку документів, які стосуються загальнорегіонального розвитку та конкретних інвестиційних проектів. За нашими підрахунками, загальна кількість інвестицій, що буде залучена впродовж цього і наступного років, – близько 3 млрд грн, або понад 100 мільйонів євро», – зазначив Ростислав Замлинський.

 

Зокрема, у межах форуму відбудеться підписання протоколу про наміри між ТзОВ «Енергопарк "Яворів"», ЄБРР та Північною екологічною фінансовою корпорацією NEFCO. Під час секції також запланований фестиваль «Ярмарок фондів», на якому представники донорських організацій представлять можливості співпраці та залучення коштів міжнародної технічної допомоги для областей, районів, громад у процесі децентралізації.

19.10.2017