Під ЛОДА відбулась акція на підтримку політичної реформи.

 

Сьогодні, 17 жовтня, під стінами Львівської обласної державної адміністрації відбулась акція протесту проти корупції та на підтримку політичної реформи, що стала частиною всеукраїнської акції, котра пройшла в Києві під Верховною Радою.

 

Про це повідомляє прес-служба львівського осередку Української Галицької партії.

 

Сьогодні масові акції тривають у різних містах України. Основні вимоги, які демонстранти висувають до Верховної Ради та Президента: відкриті виборчі списки, антикорупційний суд, що буде незалежним від судової системи, обмеження депутатської недоторканності.

 

«У Львові відбувся також флешмоб із парасольками. До стін обласної адміністрації, крім громадських організацій, з партійними прапорами прийшла лише одна політсила – Українська Галицька партія. На акцію також вийшов голова політради Української Галицької партії Богдан Панкевич», – ідеться в повідомленні.


Акція на підтримку політичної реформи під Львівською ОДА. Фото: УГП.

 

Так само участь в акції на підтримку реформи взяли партійці у Тернополі та в Івано-Франківську, де до них приєднався громадський рух «Чесно».

 

Акції за підтримку політичної реформи відбулися у 13-ти районних центрах та містечках Галичини, де діють осередки Української Галицької партії.

17.10.2017