Підозрюваного у різанині на День студента в 2015-му році досі тримають у СІЗО.

 

Підозрюваного у вбивстві студента, що трапилося у ніч з 17 на 18 листопада 2015 року в середмісті Львова, продовжують тримати під вартою в СІЗО через брак присяжних, інформує Zaxid.net.

 

Вчора, 27 вересня, відбулося чергове засідання Галицького районного суду, де суддя Олег Юрків продовжив йому запобіжний захід ще на два місяці, а саму справу переадресував до апеляційного суду. Вже звідти справу передадуть в інший районний суд, де є достатньо присяжних для вирішення долі підозрюваного.

 

Як повідомляв Z, в ніч з 17 на 18 листопада 2015 року на проспекті Свободи у Львові сталася кривава бійка, внаслідок якої від отриманих ножових поранень загинув 19-річний хлопець, а ще троє отримали серйозні поранення.

 

Миколу Павука 1995 року народження, одного з двох підозрюваних у справі, затримали лише 15 липня 2016 року. До того часу він переховувався від слідства. Вже більше року чоловік перебуває у Львівському слідчому ізоляторі.

 

Присяжних залучають до судового розгляду важких кримінальних злочинів, за які передбачене суворе покарання або довічне ув'язнення.

 

Раніше Z писав, що у Львові та області є вакантними 400 посад присяжних.

29.09.2017