Омелян закликав "Укрзалізницю" виконати свій обов'язок – перевезти пасажирів (і Саакашвілі).

 

Міністр інфраструктури Володимир Омелян виправдовується, що не має стосунку до затримки потяга Інтерсіті+, у котрому в Перемишлі перебуває колишній голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі.

 

Про це Омелян написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Саакашвілі з дружиною та сином у вагоні потяга Інтерсіті+

 

"Спостерігаючи з Відня за подіями в Інтерсіті, хочу ще раз підкреслити – з січня 2017 року, після передачі "Укрзалізниці" з-під управління Міністерства інфраструктури до Міністерства економічного розвитку і торгівлі, ця стратеґічна для держави компанія стала фактично некерованою, майданчиком для політичних ігрищ та нечуваної корупції", – заявив міністр.

 

Володимир Омелян закликав керівництво УЗ "залишатися в правовому полі, зосередитися на своїх прямих обов'язках, зайнятися виключно належним перевезенням пасажирів і вантажу, всі інші функції повинні виконувати відповідні органи влади і громадяни".

 

Потяг Інтерсіті+ мав вирушити із Перемишля о 14:07 (за київським часом). Стюарт заявила, що Національна поліція України передала екіпажу повідомлення про те, що в салоні перебуває особа, котра не має права на в'їзд на територію України. Провідниця заявила, що потяг вирушить зі станції в Перемишлі після того, як ця особа покине борт.

 

Міхеїл Саакашвілі назвав Володимира Омеляна "посіпакою Порошенка".

 

10.09.2017