Руслан Марцінків прокоментував акцію протесту депутата, що прикувався кайданками в його кабінеті.

 

Як повідомляв Z, сьогодні, 8 серпня, депутат Івано-Франківської міськради Андріан Волгін прикував себе кайданками у кабінеті міського голови Руслана Марцінківа з вимогою до міської влади підготувати судовий позов щодо незаконного зведення багатоповерхівки біля міського озера, що ним, за словами депутата, займається родина народного депутата Юрія Солов’я.

 

Ситуацію прокоментував міський голова на своїй сторінці у мережі Facebook

 

«Хочу нагадати громадськості й самому Волгіну, що він є депутатом міської ради. Більш того, є членом депутатської земельної комісії. Тому для того, щоб вирішувати земельні питання, йому зовсім не обов’язково робити шоу у моєму кабінеті. У нього є інші важелі впливу на цю ситуацію, у полі закону та здорового глузду.

 

Хочу зауважити, що з питанням цього будівництва вже давно працює УЗЕ та Держбудінспекція. Все має бути в межах чинного законодавства, не я давав дозвіл на будівництво, але за моїм дорученням, управління земельних ресурсів має вивчити та перевірити це питання та доповісти про результати на сесії 30 серпня», – йдеться у повідомленні Руслана Марцінківа.

 

Також він доручив створити тимчасову контрольну комісію міської ради для вирішення цього питання.

08.08.2017