Депутат прикував себе кайданками в кабінеті міського голови з протестом проти незаконної забудови.

 

Сьогодні, 8 серпня, депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін прикував себе кайданками до батареї у кабінеті міського голови Руслана Марцінківа. Він вимагає від чиновників підготувати позов про розірвання договору оренди земельної ділянки поблизу озера з фірмою ТОВ «ВРС ЛТД», котру пов'язують із нардепом від БПП Юрієм Солов'єм, передає Курс.

 

Андріан Воглін розповів, що на знак протесту проти свавілля забудовника вирішив замість обіцяного перекриття дороги в Івано-Франківську піти іншим шляхом, адже перекриття дороги нашкодило би мешканцям.

 

Сидітиме Андріан Волгін у кабінеті міського голови, допоки не будуть задоволені його вимоги: підготовка позову до суду про розірвання договору оренди.

 

«Потрібно дати вказівку юрвідділу про те, щоб вони підготували позов, оскільки є суттєве порушення умов договору. Із обов'язковим забезпеченням позову, щоб на час розгляду справи будову призупинили», – прокоментував Андріан Волгін.

 

20 червня на сесії Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін звернувся до міського голови з вимогою скасувати містобудівні умови та обмеження на будівництво біля міського озера, до якого має причетність родина народного депутата Юрія Солов’я.

 

Він нагадав, що у 2006 році міськрада дала дозвіл на складання проекту землеустрою з відведення земельної ділянки Ярославі Соловей на вул. Мазепи, 144 для влаштування паркінгу.

08.08.2017