Прикарпатський університет не хоче повертати містові спорткомплекс «Олімп».

 

На загальних зборах спортивних клубів та федерацій, ДЮСШ, фізкультурно-спортивних товариств Івано-Франківська обговорили ситуацію щодо функціонування спорткомплексу «Олімп». Прикарпатський університет не хоче віддавати ого місту, розповів депутат Івано-Франківської міськради Віталій Мерінов, інформує Курс.

 

«Є ще багато питань без відповідей. Створена робоча група, відбулося одне засідання. На ньому завкафедри фізкультури ПНУ повідомив, що вони не розглядають повернення «Олімпу» до попереднього стану, щоби встановити там боксерський ринг і килими. ПНУ використовує спорткомплекс для ігрових видів спорту. Оскільки не має іншої сортивної бази, то не розглядає повну його передачу спорткомплексу, а тільки виділення майданчика для спортшкіл і секцій міста», – сказав Віталій Мерінов.

 

Наразі, ішлося під час обговорення, спортивний департамент міськвиконкому Івано-Франківська збирає заявки від громадськості на проведення занять у спорткомплексі.

 

Раніше виконавчий комітет міськради погодився взяти спорткомплекс на баланс міста, 23 грудня це питання також має розглянути сесія міськради.

 

Питання з поверненням спорткомплексу місту постало після того, як депутат Андріан Волгін оголосив сухе голодування, стверджуючи, що «Олімп» вивели з комунальної власності незаконно.

23.11.2016