Міський голова шукає інвесторів для індустріального парку.

 

Міський голова Червонограду Андрій Залівський анонсував будівництво в місті індустріального парку, інформує Дивись.Інфо.

 

За його словами, у місті є завод «Зміна», що працює лише на кілька відсотків від своєї потужності, тож підприємство могло б здати частину своєї території в оренду для індустріального парку.

 

Щодо того, які підприємства можуть розміститись в парку, Андрій Залівський сказав наступне:

 

«На заводі «Зміна» колись виготовляли оснащення до ракет, інженерна галузь була розвинута дуже сильно. Було б цікаво, якби у нас з’явився завод з виготовлення світлодіодних ламп. Галузь текстилю чи виготовлення меблів – теж цікаво, адже є фахівці.

 

Роздумуємо також над заводом з переробки сільськогосподарської продукції. Сокальський район має хороші землі, тому тут би пасував завод з переробки чи консервації продуктів. Зараз ми лише працюємо над стратегією розвитку, вимальовуються певні напрямки».

 

Щодо інвесторів, то, за словами Андрія Залівського, є лише дві вимоги.

 

«Це створення нових робочих місць і реєстрація фірми у Червонограді, щоб тут платили податки. Інших вимог у нас немає. Ми навіть готові розглянути пільгове оподаткування. Зараз ми стукаємо у різні двері, і віримо, що інвестори таки зайдуть на наш ринок, просто потрібен час», – сказав міський голова Червонограду.

12.08.2016