У патрульній поліції стало більше людей.

Закінчилося навчання третьої хвилі кандидатів до патрульної поліції. 

 

Як повідомляє ZAXID.NET, у суботу, 26 вересня, присягу склали чергові 140 львівських патрульних поліціянтів. Тепер особовий склад підрозділу патрульної поліції у Львові налічує понад 500 правоохоронців.

 

 

Як розповідають у Львівському державному університеті внутрішніх справ, це були слухачі третього набору курсів спеціалізації та підвищення кваліфікації, що після їх закінчення отримали свідоцтва інспекторів патрульної поліції. Зараз тривають навчання слухачів четвертого (останнього) набору, що почалися 7 вересня. В межах останнього набору проходять навчання 123 слухачі курсів, що мають намір стати патрульними поліціянтами.

 

Нагадаємо, як повідомляв "Z", 23 серпня присягу склали перші 405 львівських патрульних поліціянтів. Загалом, їхня кількість після випуску слухачів курсів усіх чотирьох наборів повинна зрости до 620 осіб. У Тернополі прийом анкет кандидатів до патрульної поліції міста розпочнеться лише 14 жовтня. В Івано-Франківську тривають тестування кандидатів. Прийом анкет там завершився 18 вересня.

 

28.09.2015