Весна нетрадиційної орієнтації

Кожен вихований громадянин може, коли побачить Леоніда Кравчука, перемкнути телевізійний канал або просто виразно подивитися на сивочолого політика. Для невихованих громадян залишається весь простір для уяви. Не треба було зброю віддавати двадцять років тому…

 

Абсурд тижня

 

Крим іншим не буває

 

Українці, які живуть в Чехії, вперто не вживають термін «захід», бо воно дуже подібне до чеського «захуд», що означає «туалет». В Криму сталося саме це. Про цифри, які там малювали, варто сказати лише, що такого не знала навіть Росія. Тим, хто голосував, — прапор в руки. Ініціаторам отого непотребства можна нагадати, що в Криму вже був місцевий президент Юрій Мєшков, якому РФ благородно дала хату в Москві у 1995 році. За часи недовгого правління Юрія Олександровича місцеві бандити стріляли один одного зі страшним ентузіазмом.

 

Ще про РФ в контексті Криму варто нагадати, що 4 березня поточного року Володимир Путін казав: приєднання півострова до Росії не планується. Пацан слово сказав.

 

Провокація тижня

 

Пожежа на Бесарабці для неадекватів пройшла непомітно

 

Для антиукраїнської пропаґанди рекрутують виключно хворих на голову людей. Такий висновок можна зробити з паперу, який роздавали в Донецьку. Автори епістоли традиційно розповідали про злих западенців, які на київському Майдані зробили всі можливі жахи, але для повноти картини бракувало чогось геть ідіотичного, і це придумалося.

 

За інформацією авторів, у Києві цілодобово палять трупи на вулиці Оранжерейній. Та столична вулиця міститься на, делікатно кажучи, периферії, а якби креатури бздур про Україну трохи більше знали Київ, могли б сказати, що крематорій зробили безпосередньо в центрі, де горів Бесарабський ринок. 200 квадратних метрів спаленої нерухомості якраз пасує для девіантів, що пишуть дуже слабеньку пропаґанду.

 

Симбіоз тижня

 

Si vis pacem, para bellum

 

Верховна Рада ухвалила, а виконувач обов'язків Президента підписав закон про створення Національної ґвардії. Нацґвардія буде формуватися на базі внутрішніх військ. Також у ґвардію будуть мобілізовані добровольці. Саме в цьому полягає цікавинка події. Тепер в однаковій уніформі будуть ті, хто під час Євромайдану стояли одні проти одного. Зрештою, може і не такий страшний чорт, як його малюють. Свого часу реєстрові козаки знаходили спільну мову з низовими запорожцями.

 

Телепузики тижня

 

 

Переважна більшість українців таки народилася за часів СРСР і пам'ятає з доброю ностальгією песика Філю, який з телевізора перед сном говорив дітям щось часом розумне. З тих часів персонаж постаршав і вирішив, що йому час піти до армії.

 

Навіть в Росії з того посміялися. Потім знову ж таки в Росії сміялися з виступу на телебаченні Віктора Януковича. В Україні восьмихвилинний виступ цього громадянина супроводжувався матюками.

 

Те, що сусідське телебачення остаточно втратило здоровий глузд, стало зрозуміло після вже леґендарного виступу Дмітрія Кісєльова і його роздумів про попіл.

Проте навіть для таких клінічних випадків, як в Кісєльова, можна знайти виправдання. Він, кажуть, днями повернувся з Амстердама. Певно, там з'їв щось недобре і тепер має наслідки.

 

19.03.2014