Генконсульство Польщі у Львові призупиняє роботу.

 

Генеральне консульство Республіки Польща у Львові через епідемічну ситуацію в окрузі (Івано-Франківська, Львівська та Закарпатська області) від сьогодні, 10 серпня, припиняє прийом візових анкет і в консульстві, і в пунктах прийому візових анкет (т. зв. візових центрах), а також заяв з метою отримання/продовження дії Карти поляка, видачу Карт поляка та прийом осіб у всіх інших випадках, які не вимагають невідкладного втручання консула. Про це йдеться в офіційному повідомленні установи про зміни в роботі від 7 до 14 серпня.

 

Фото: facebook.com/PLinLviv

 

У консульстві додали, що видачу поданих документів здійснюватимуть із 17 серпня.

 

Водночас громадяни Польщі, які опинилися у складній або неочікуваній ситуації, яка вимагає невідкладного втручання консула, зможуть зв’язатися з консульством за номером +38 095 2600 200. Це екстрений номер винятково для громадян Республіки Польща, яким потрібна консульська допомога.

 

Зазначений режим роботи можуть змінити відповідно до розвитку епідемічної ситуації. Зацікавлені можуть відстежувати повідомлення Консуляту у соціальних мережах, та на офіційному сайті установи.

 

Про зустріч із працівниками відділів Генконсульства з інших питань необхідно домовлятися за допомогою електронної пошти або телефону заздалегідь.

 

Фото: 24tv.ua

 

Нагадаємо, Львівський консульський округ охоплює Івано-Франківську, Львівську та Закарпатську області.

10.08.2020