Офіс Президента відмовився від переїзду з Банкової.

 

Офіс Президента України відмовився від ідеї перебратися в будівлію Українського дому. На Банковій визнали, що переселення буде надто тривалим і надто коштовним.

 

Про це сказав голова ОП Андрій Богдан у інтерв'ю ТСН.ua.

 

Дизайн-проєкт холу в Українському домі

 

"Ми не можемо знайти на сьогоднішній день варіант переїзду. Була абсолютно логічна інструкція переїзду в Український дім з розміщенням тут (на Банковій, – Z) музею. Але дійсно, час проведення там ремонтних робіт плюс всі ці системи секретності, зв’язку, безпеки – це настільки все складно, що немає змісту це робити", – заявив Богдан.

 

Перший помічник Президента України Сергій Шефір підтвердив, що, на його думку, переїзд зараз не на часі. "І немає якихось таких пропозицій, щоб усі сказали – так, це суперпропозиція, це гарно, зручно і недорого", – пояснив соратник Володимира Зеленського.

 

У червні Зеленський підписав указ про утворення Офісу Президента України шляхом реорганізації та скорочення чисельності працівників Адміністрації Президента. Тоді на на Банковій офіційно повідомили, що Адміністрація Президента переїжджає, а команда Зеленського поквапилася оприлюднити ролик, де показують, куди переїде реформована структура. 

 

02.09.2019