На Львівщині трагічно загинув учасник Майдану, ветеран війни на Донбасі.

 

Внаслідок аварії у селі Міженець на Старосамбірщині загинув Володимир Вінярський, ветеран війни на Донбасі, учасник Революції гідності.

 

 

Про це повідомляє Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА.

 

Вінярському було 28 років. За декілька днів, 20 серпня, мав обходити день народження.

 

На військову службу вступив 14 березня 2014 року в батальйон, котрий нині носить ім'я Кульчицького. Під Старобільськом на Луганщині отримав важке наскрізне вогнепальне поранення. Залишився з інвалідністю І групи.

 

Як повідомляло видання "Варта", вночі 16 серпня о 02:53 у селі Міженець водій автомобіля BMW X-5 не впорався з керуванням і, з’їхавши у кювет, перекинувся. Пасажир автомобіля, власне Вінярський, загинув на місці події.

 

 

Поліція пише про цю аварію: "Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 16 серпня, близько 02:15 у селі Міженець Старосамбірського району. На місці події поліцейські виявили в кюветі перекинутий автомобіль «БМВ», під яким лежало тіло чоловіка без ознак життя. Особу загиблого встановлено – ним виявився 28-річний житель району, пасажир «БМВ». Водій з місця події втік".

 

Згідно з повідомленням поліції, водія автівки вже затримали. Водієві – 36 років, раніше він уже мав судимість. 

 

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

 

16.08.2019