Васильченко перемагає Дубневича згідно з результатами паралельного підрахунку.

 

Кандидатка в народні депутати від партії "Голос" Галина Васильченко перемагає самовисуванця Богдана Дубневича в одномандатному окрузі №118, згідно з даними паралельного підрахунку голосів.

 

 

Як повідомили кореспондентові Z у штабі "Голосу", паралельний підрахунок здійснюється на підставі даних із отриманих протоколів із ДВК (вже отримано 100%); Васильченко набирає 28543 голосів (31,6%), а Дубневич – 27019.(29,9%).

 

Натомість згідно з офіційними даними, опублікованими на інтернет-сторінці Центральної виборчої комісії (опрацьовано 88,48%), Дубневич перемагає Васильченко – 33,67% проти 30,48% (24729 і 22383 голоси).

 

 

У штабі "Голосу" зазначили, що звірка результатів, отриманих Галиною Васильченко та оприлюднених на сторінці ЦВК, по виборчих дільницях поки що не виявила розбіжностей. На окремих дільницях Пустомитівщини Дубневич отримав 90% голосів. 

 

Засновник Української Галицької партії Богдан Панкевич (УГП делеґувала Галину Васильченко в виборчу команду "Голосу") написав у Facebook, що пріоритетне внесення даних зі сіл Пустомитівщини могло бути елементом технології штабу Дубневича.

 

"Там була хитрість в ОВК – спочатку вносили дані з сільських протоколів, а протоколи з поразкою Дубневича притримували. Створювали тенденцію – не відомо, з якою метою. Вже поступово виправляємо ситуацію. Слідкуємо за руками", – прокоментував Панкевич.

 

Нагадаємо, згідно з результатами екзит-полу компанії "Фама", Галина Васильченко набрала в 118-му окрузі 36% голосів, а Богдан Дубневич – 23,6%.

 

22.07.2019