Екзит-пол: Кандидатка "Голосу" розтрощила Дубневича-старшого.

 

Одна зі сенсацій цьогорічних парламентських виборів – один із найбагатших бізнесменів Львівщини, народний депутат Богдан Дубневич програв вибори політику-початківцю, кандидатці від партії "Голос" Галині Васильченко. Згідно з результатами екзит-полу, які провела львівська соціологічна компанія "Фама", в окрузі №118 (Львів і частина Пустомитівщини) за Васильченко проголосувало 36% виборців, а за Дубневича-старшого – 23,6%.

 

 

Табличка лідерів: 

 

Галина Васильченко ("Голос") – 36,0%;

Богдан Дубневич (самовисування) – 23,6%;

Артем Федецький ("Слуга народу") – 11,6%;

Тарас Кльофа ("Самопоміч") – 9,7%;

Любомир Мельничук ("Свобода") – 7,5%.

 

Дубневич активно користав із адмінресурсу; аґітація висіла навіть по сільських лікарнях

 

"Стосовно вибору мажоритарників у цьому окрузі за результатами соціологічних досліджень, дуже довго зберігалася інтрига, тому що було два явних лідери – самовисуванець Богдан Дубневич і Галина Васильченко від партії «Голос». Майже до кінця ми не могли спрогнозувати лідера. Те, що бачимо зараз: Галина Васильченко набирає 36%, Богдан Дубневич – 23,6%", – прокоментувала підсумки виборів керівник компанії "Фама" Мар’яна Малачівська, котру цитує zaxid.net.

 

Галині Васильченко – 35 років. Має дві вищі освіти; проходила навчання в Лондоні. Основний фах – економіка. Займала посаду начальника відділу інвестицій у Львівській міській раді. Актуальне місце роботи Галини – заступник директора з економічних питань у ПП "Корбіз".

 

Перед стартом виборчої кампанії Галина Васильченко очолювала міський осередок Української галицької партії. Головувала в економічній експертній групі УГП.

 

На цих виборах Українська галицька партія уклала союз із "Голосом" Святослава Вакарчука, домовившись репрезентувати команду Славкової партії у трьох галицьких областях. Члени УГП призупинили своє членство в партії на час виборчого циклу, аби дотримати вимог закону. Галина Васильченко йшла на вибори як безпартійна.

 

21.07.2019