Український авіаперевізник SkyUp літатиме зі Львова до Києва.

 

Українська авіакомпанія SkyUp відкриває новий внутрішній рейс сполученням КиївЛьвів з 28 жовтня цього року, повідомляє міністр інфраструктури Володимир Омелян.

 

 

«З 28 жовтня ще один новий внутрішній рейс! Київ – Львів – Київ від 500 грн! Конкуренція – це важливо і єдиний шлях до чесної ціни та задоволення клієнта, себто кожного з нас», – написав він.

 

Рейси в обидва боки виконуватимуться по понеділках та п'ятницях. Вартість становить від 496 гривень в одну сторону. Квитки, до речі, вже у продажу.

 

 

Український лоукостер SkyUp Airliness розпочав польоти у травні 2018 року. 25 травня 2019 року стало відомо, що Баришівський районний суд Київської області ухвалив рішення про призупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом ТОВ «Авіакомпанія Скайап» (SkyUp Airliness). У свою чергу, авіаперевізник у червні подав апеляцію до Апеляційного суду Київської області й наразі очікує рішення суду. В авіакомпанії зазначають, що людини, яка подала скаргу, серед її пасажирів не було. Окрім того, кажуть у перевізника, скарга не може бути причиною для призупинення ліцензії.

 

Додамо, зараз зі Львова до Києва рейси виконує авіакомпанія МАУ. Ціни на переліт в одну сторону сягають поза тисячу гривень.

 

14.06.2019