У Києві підірвали автомобіль офіцера спецслужб; диверсант загинув.

 

4 квітня у Києві підірвали автомобіль співробітника українських спецслужб. Нападник, котрий намагався встановити вибуховий пристрій під машиною, помер у лікарні внаслідок отриманих поранень.

 

Як повідомив у Facebook речник ГПУ Андрій Лисенко, спроба здійснити мінування відбулася вночі приблизно о 03:17. Терористичний акт виявився невдалим.

 

"Під час закладення вибухівки внаслідок спрацювання вибухового пристрою ця особа отримала численні тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, від яких померла у лікарні, не приходячи до свідомості", – поінформував Лисенко.

 

Речник ГПУ оприлюднив запис із камер спостереження, на котрому видно момент вибуху.

 

Вранці у четвер поліція повдіомила: у Голосіївському районі Києва вибухнув автомобіль Chevrolet Evanda, внаслідок чого постраждав чоловік. У тяжкому стані його відвезли до лікарні.

 

Згодом головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов написав на своїй сторінці у Facebook, що цей автомобіль нібито належить офіцерові українських спецслужб, який бере активну участь в операції Об'єднаних сил на Донбасі. Зі слів Бутусова, вибух стався у той час, коли "диверсант здійснив спробу встановити міну під машину".

 

04.04.2019