Львівська облрада виділила гроші на підвищення зарплат медикам і освітянам.

 

Сьогодні, 12 березня, під час засідання сесії депутати Львівської облради внесли зміни до бюджету області на 2019 рік. Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

 

Зміни передбачають підвищення заробітної плати працівникам позашкільної освіти п’яти обласних закладів через надбавки за складність і напруженість роботи у розмірі 10%. На цю мету скерували  1 млн 20 тис. грн. Доплати рахуватимуть з 1 березня і до кінця року. Ця ініціатива покликана урівняти заробітні плати педагогічних працівників дошкілля і позашкілля.

 

Також 30 млн грн виділено для забезпечення щомісячного збільшення розміру заробітної плати працівників екстреної медичної допомоги. Це рішення, кажуть в облраді, покликане зменшити плинність кадрів в галузі. Зазначена адресна цільова доплата встановлюється лікарям, середньому медичному персоналу та водіям. Нагадаємо, сьогодні працівники швидкої допомоги пікетували засідання сесії ЛОР.

 

Окрім того, на підвищення заробітної плати педагогічним працівникам вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Львівська обласна рада скерувала 1 млн 979 тис. грн.

12.03.2019