Коломойський: Нам треба більше Зеленських.

 

Український олігарх Ігор Коломойський заявив про те, що делегування Володимира Зеленського у владу не є для нього питанням помсти, і сам Коломойський не чекає повернення "Приватбанку" у свою власність після гіпотетичного президентства Зеленського.

 

Про це Коломойський сказав у інтерв'ю BBC.

 

 

"Це взагалі не пов'язані речі. У нас немає питання помсти", – ствердив олігарх у розмові з журналістом у Тель-Авіві.

 

Відповідаючи на питання про витискання мільйонів доларів із банку, Ігор Коломойський сказав: "У сучасному світі гроші ніде не можуть подітися. Вони мусять із одних рахунків перейти на інші рахунки. Якщо вони [в Україні] покажуть, куди і скільки ми забрали, то ми готові, звичайно ж, усе повернути", – ствердив Коломойський.

 

"Зеленський – це не персоналія. Для меня Зеленський – то певний символ. Символ зміни поколінь. Україна потребує не одного Зеленського, а мільйонів Зеленських", – прокоментував Ігор Комолойський.

 

Сам Володимир Зеленський, відповідаючи на питання про свою залежність від олігарха, запевнив, що він "ніяка не іграшка в руках Коломойського". "Всі ми перед законом рівні. Чи то людина, чи то олігарх, чи то найбільший бізнесмен", – сказав він.

 

05.03.2019