Порошенко оголосить про похід на вибори у річницю Крут.

 

У вівторок, 29 січня, у Києві відбудеться форум "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом".

 

Як інформує прес-служба Президента, Петро Порошенко візьме участь у цьому форумі. Очікують, що саме на цьому заході голова держави повідомить про намір узяти участь у президентських виборах.

 

Ілюстрація з допису на сторінці Порошенка у Facebook

 

Форум відбудеться у Міжнародному виставковому центрі на лівому березі в Києві. Початок – о 14:00.

 

Представниця Президента у Верховній Раді Ірина Луценко раніше анонсувала висунення Порошенка саме на вівторок: "Я думаю, що українському суспільству після того, скільки Президент Порошенко у своїй першій каденції зробив для України, буде цікаво, яка буде програма у Порошенка як висуванця на президентські вибори, хто буде його довіреними особами, який курс запропонує Порошенко 29 числа. Я думаю, що суспільство оцінить ту програму, яку пропонуватиме кандидат в Президенти Порошенко", – сказала радниця голови держави в інтерв'ю телеканалу "Прямий".

 

З її слів, серед того, чим пишається Президент, є відновлена армія, отримання Томосу, безвізовий режим, договір про Асоціацію з ЄС. 

 

У своєму слові з нагоди 101 роковин бою під Крутами Петро Порошенко зазначив: "Станція Крути – тільки одна із численних битв в одвічному «хрестовому поході» Росії проти України, однак відважні патріоти, які захищали Україну під Крутами, – справжні герої, завдяки яким таки постала наша незалежність. Як і сучасні герої, які на своїх плечах міцно тримають нашу незалежність, захищають свою Батьківщину від зазіхань зухвалого агресора".

 

29.01.2019