УГКЦ запускає новий сайт.

 

УГКЦ запускає новий сайт, присвячений Синоду єпископів УГКЦ та його членам. Про це повідомляє інформаційний ресурс УГКЦ.

 

На новому сайті можна буде знайти важливу інформацію про структуру УГКЦ, зокрема – мапу всіх єпархій і екзархатів, склад Синоду єпископів з актуальними даними про його членів, історичні відомості, пов’язані з владиками УГКЦ в Україні і на поселеннях, зокрема і тих, які здійснювали своє єпископське служіння в минулому.

 

Окрім цього, сайт допоможе стежити за діяльністю Синоду єпископів Української Греко-Католицької Церкви, подаючи новини про підготовку і перебіг Священного Синоду, інтерв’ю та коментарі його учасників, постанови, комунікати, посинодальні послання та інші документи, затверджені під час синодальних засідань.

 

Окремо на сайті висвітлюватимуть пастирську діяльність членів Синоду єпископів УГКЦ, життєписи владик Синоду єпископів УГКЦ, найважливіші події з життя єпархій та екзархатів, звернення окремих єпископів у зв’язку з важливими подіями церковного і суспільного життя, інтерв’ю та коментарі, проповіді та промови владик УГКЦ, зокрема голови Синоду – Блаженнішого Святослава, і секретаря Синоду – Преосвященного владики Богдана Дзюраха.

 

Також на сайті буде створено бібліотеку релігійних публікацій, фоторепортажів, відео- та аудіоматеріалів, а також архіву документів попередніх засідань Синоду.

 

Новий сайт шукайте за електронною адресою: synod.ugcc.ua

28.01.2019