"Я в процесі": Вакарчук заявив про намір привести у політику нові обличчя.

 

Український музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук заявив про те, що він іде в українську політику, ставлячи за мету привести до влади якомога більше нових облич. Водночас він усе ще не підтвердив, чи балотуватиметься на президентську посаду на виборах 2019 року.

 

Про це Вакарчук заявив під час лекції в Ukrainian Institute у Лондоні.

 

“Я в процесі, і скоро ви довідається більше", – сказав Вакарчук, відповідаючи на питання про участь у президентських виборах.

 

Він додав, що прагне з однодумцями оновити політику: "Я хотів би привести в українську політику якнайбільше нових облич".

 

"Політика як така мене не вабить. Те, що веде мене до політики, – це розчарування зі сучасного стану української політики. Дивитися на всі ті обличчя на білбордах довкола Києва – щось неможливе", – зазначив лідер "Океану Ельзи".

 

Святослав Вакарчук сказав, що держава потребує нових лідерів, а в потенціал якоїсь нової революції він не вірить, бо вони, революції, не забезпечують сталих рішень.

 

При цім Вакарчук розкритикував зосередженість низки українських кандидатів на питанні війни. "Ми не можемо втрапити у путінську пастку, погоджуючись ставити питання російської аґресії у центрі президентської кампанії. Внутрішні теми – боротьба з корупцією і судова реформа – мусять бути основними", – сказав Святослав.

 

 

23.01.2019