Наступного року на Львівщині відремонтують дорогу до Трускавця.

 

Наступного року у Львівській області заплановано відремонтувати дорогу Т-14-16 Львів – Меденичі, що забезпечить сполучення за маршрутом Львів – Дрогобич – Трускавець, який є найкоротшим мшляхом зі Львова до Трускавця, повідомляє прес-служба Укравтодору.

 

Також планують побудувати додаткові з’їзди на перетині М-06 і Н-09 та М-06 і М-09 на об'їзній дорозі Львова та почати розширення Південної об'їзної Львова.

 

Наступного року у Львівській області мають намір завершити будівництво мосту на трасі М-12 біля Жидачева.

 

Цього року у Львівській області виконали капітальний ремонт ділянки автомобільної дороги М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська у місці з'їзду на автомобільну дорогу М-06 Київ – Чоп для лівоповоротного руху за напрямком Тернопіль – Чоп (м. Винники).

 

В області також провели капітальний ремонт ділянки дороги М-11 (у м. Городок). Окрім того, на цій дорозі капітально відремонтували 2 мости. Реконструкцію мосту через річку Дністер здійснили на дорозі М-12.

 

На дорозі Т-14-16 капітальний ремонт провели на ділянці м. Пустомити – смт. Щирець, реконструкцію – на ділянці смт Щирець – с. Велика Горожанка.

06.12.2018