"Говоритиме з чортом": Банкова підтвердила зустрічі Порошенка з Медведчуком.

 

Адміністрація Президента України Петра Порошенка підтвердила факт проведення переговорів між Петром Порошенком і головою політради партії "За життя" Віктором Медведчуком у неформальній атмосфері.

 

Про це йдеться у коментарі АП у відповідь на сюжет журналістського проекту "Схеми" з "Радіо Свобода", в котрому автори розслідування розповідали про приїзд Медведчукового кортежу до президентського маєтку в селищі Козин, інформує УНІАН.

 

 

Згідно з повідомленням Банкової, Порошенко провів кілька зустрічей із Медведчуком, на яких обговорив питання звільнення політв'язнів Кремля.

 

"Президент Порошенко не поділяє ідей і політичних висловлювань Віктора Медведчука. Але Президент також неодноразово заявляв, що готовий вести переговори з усіма, навіть з чортом, для того, щоб звільнити наших бранців", – заявили в Адміністрації Президента.

 

На Банковій заперечили інформацію журналістів про те, начебто Порошенко та Медведчук через низку посередницьких структур здійснюють спільний бізнес, пов'язаний зі зрідженим газом. "Президент Петро Порошенко не мав, не має і не збирається мати жодних спільних бізнес-інтересів чи бізнесів зі спецпредставником СБУ з питань звільнення заручників в гуманітарній підгрупі ТКГ в Мінську Віктором Медведчуком. Звинувачення з цього приводу вважаємо не гідним вашої програми", – йдеться у тексті відповіді, наданої проектові "Схеми".

 

Знімальній групі вдалося зняти приїзд кортежу лідера "Українського вибору" Віктора Медведчука прямо до маєтку Президента Петра Порошенка – кортеж Медведчука припаркувався біля гостьових воріт, а через кілька годин авто супроводу покинуло будинок Президента, але не через гостьові, а додаткові ворота.

 

23.11.2018