Кандидатуру Кошулинського підтримали всі, крім Білецького.

 

Лідери найбільших українських націоналістичних партій та організацій заявили про підтримку кандидатури "свободівця" Руслана Кошулинського на виборах Президента 2019 року. 

 

Про це йдеться в заяві, підписаній лідерами ВО “Свобода” (Олег Тягнибок), “Правий сектор” (Андрій Тарасенко), "Організації українських націоналістів" (Богдан Червак), Конгресу українських націоналістів (Степан Брацюнь) та руху “С14” (Євген Карась).

 

"Закликаємо інші національно-патріотичні сили, загалом усіх українців підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на посаду Президента України!” – заявили підписанти.

 

Автори звернення вважають, що 2019 рік буде визначальним для України: "Або наша країна утвердиться як Українська Самостійна Соборна Держава, або впаде в провалля реваншу промосковських сил".

 

Нагадаємо, раніше про підтримку Руслана Кошулинського заявив лідер Українського добровольчого корпусу Дмитро Ярош.

 

ВО "Свобода" оголосило про висунення Руслана Кошулинського у кандидати на Президента на Покрову: 14 жовтня під час мітингу Олег Тягнибок заявив, що він резиґнує з балотування і пропонує націоналістам (а насамперед партії "Національний корпус" Андрія Білецького, із котрою була угода про співпрацю) підтримати Кошулинського як компромісну фігуру.

 

19.11.2018