Ярош підтримав Кошулинського яко кандидата на Президента.

 

Командувач Української добровольчої армії, колишній лідер "Правого сектору" народний депутат Дмитро Ярош підтримав кандидатуру "свободівця" на вибори Президента 2019 року і закликав націоналістів піти на президентські й парламентські перегони об'єднаною силою.

 

Про це Ярош написав на своїй сторінці у Facebook.

 

"У політичній війні всіх проти всіх націоналістам треба об'єднатися і виставити одного кандидата у президенти, а потім і сформувати єдиний список до Верховної Ради", – заявив лідер УДА. "Вважаю пропозицію партії "Свобода" про висунення Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичних організацій логічною і прийнятною. Звертаюся до націоналістів із закликом виступити на виборах об'єднаною силою, розширити політичний фронт до правоцентристського і перемогти заради України", – написав Ярош.

 

Він наголосив, що особисто не претендує на жодні мандати і посади, а також вважає зваженою і правильною відмову голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока.

 

Нагадаємо, ВО "Свобода" оголосила про висунення Руслана Кошулинського у кандидати на Президента на Покрову: 14 жовтня під час мітингу Олег Тягнибок заявив, що він резиґнує з балотування і пропонує націоналістам (а насамперед партії "Національний корпус", із котрою була угода про співпрацю) підтримати Кошулинського як компромісну фігуру.

 

12.11.2018