У Львові оголосили міжнародний тендер для впровадження е-квитка.

 

Комунальне підприємство «Львівавтодор» оголосило конкурс на впровадження у Львові електронної системи оплати за проїзд у міському транспорті.

 

Відповідне оголошення розміщено на сайті Європейського банку реконструкції та розвитку, що надав підприємству кредит на реалізацію проекту в розмірі 10 млн євро, передає Інтерфакс-Україна.

 

«Очікуваний контракт охоплюватиме проектування, обладнання та програмне забезпечення, апаратні засоби, системи впровадження, а також послуги з технічного обслуговування», – ідеться в повідомленні.

 

Планують закупівлю електронних квитків, тисячі валідаторів для 725 автобусів, 125 тролейбусів і 150 трамваїв, ручних засобів контролю. Також переможець конкурсу має створити сайт і мобільні додатки для проекту. Пропозиції приймають до 15 січня 2019 року.

 

Конкурс відбуватиметься у два етапи. На першому конкурсна комісія перевірятиме технічні пропозиції і не братиме до уваги кошторису. Участь у другому турі візьмуть компанії, пропозиції яких відповідатимть всім вимогам тендера. Крім того, компанії допустять до участі в другому турі після сплати тендерної гарантії в розмірі 200 тис. євро.

 

 

19.11.2018