Лідера партії «Сила людей» Віталія Ковтуна затримали нетверезим за кермом.

 

У ніч проти 10 листопада активісти руху Pitbull у співпраці з патрульною поліцією Львівської області затримали у Львові нетверезим за кермом лідера партії «Сила людей» Віталія Ковтуна, ідеться на сторінці руху в мережі Facebook.

 

Віталій Ковтун, коли його зупинили вперше на вулиці Стрийській, погодився пройти тест на драггері, що показав 2,47 проміле алкоголю в його крові.

 

У прес-службі поліції розповіли, що зупинили автомобіль Nissan Murano, який проїхав перехрестя на заборонене червоне світло світлофора. Після перевірки водієві заборонили сідати за кермо.

 

«Попри те, за деякий короткий час екіпаж отримав орієнтування, що цей автомобіль рухається в напрямку виїзду з міста. Його наздогнали. За кермом був той самий водій. Він відмовився від перевірки. На нього склали ще один протокол за нетверезе водіння», – кажуть у прес-службі поліції.

 

У 2010 році Віталій Ковтун балотувався у депутати Львівської міської ради від партії «Сила людей», а у 2014-му – до Верховної Ради України. Навчався у Львівській духовній семінарії Святого Духа УГКЦ (отримав диплом бакалавра з філософії та богослов’я) та у Львівській богословській академії Українського католицького університету. Із 2004 року займається підприємницькою діяльністю.

12.11.2018