На будівництво спорткомплексу на Сихові у Львові оголосили міжнародний тендер.

 

У п’ятницю, 9 листопада, у системі публічних закупівель ProZorro з'явилося оголошення про тендер на будівництво Палацу ігрових видів спорту на Сихові за понад 960 млн грн, передає Zaxid.net.

 

Згідно з тендерною документацією, збудувати спорткомплекс на Сихові мають до 1 грудня 2023 року. Загальну вартість проекту оцінили у 961,7 млн грн. Аукціон розпочнеться 15 січня 2019 року. Мінімальний крок пониження ціни для учасників тендеру становитиме 0,5% від оголошеної вартості проекту – тобто понад 4,8 млн грн.

 

У майбутньому приміщенні має бути кафе, підйомник на лижний спуск, що буде на даху, телескопічні трибуни на майже 3 тис. місць, скалодром площею 500 м2, кілька ліфтів.

 

Також підрядник повинен облаштувати територію навколо Палацу спорту, де має бути велопарковка, автостоянки, гойдалки та дитячий майданчик, прогулянкова зона з лавками та сміттєвими урнами, газони та зелені насадження.

 

Замовником проекту є ЛКП «Палац ігрових видів спорту», створене рішенням депутатів Львівської міськради 11 жовтня.

 

Ескізний проект та містобудівний розрахунок для Палацу спорту коштували понад 1,9 млн грн, а робоча документація – понад 7,7 млн грн. Документи розробляло ТзОВ «Творча архітектурна майстерня "Кудін"».

12.11.2018