Порошенко співчуває керчанам: "Загинули українські громадяни".

 

Президент України Петро Порошенко висловив свої співчуття у зв'язку з кривавим нападом у Керчі, наголосивши на тому, що жертвами стали українські громадяни.

 

Про це Президент Петро Порошенко повідомив під час зустрічі з українською делегацією в Парламентській асамблеї Ради Європи, інформує прес-служба АП.

 

Він акцентував увагу на тому, що прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею "теракт", зазначивши, що у полі зору розслідування особистість потенційного вбивці та жахливі наслідки його дій.

 

Президент переконаний, що розслідування таких справ є важливим для України, адже Крим є українською територією, а в окупації живуть громадяни нашої держави.

 

"Чому для нас це так важливо? Тому, що це є українські громадяни. І звичайно, що коли гинуть українські громадяни, де б це не відбувалося – це трагедія", – сказав Порошенко.

 

Нагадаємо, у середу 22-річний студент вчинив напад на відвідувачів Керченського політехнічного коледжу – спершу в технікумі пролунав вибух, а згодом розпочалася стрілянина. Згідно зі свіжою інформацією, померло 19 осіб.

 

17.10.2018