У Львові розпочинається 25 Book Forum.

 

Сьогодні, 19 вересня, у Львові розпочинається ювілейний 25 Форум видавців, що цьогоріч змінив логотип і назву на Book Forum.

 

Офіційне відкриття наймасштабнішої книжкової події року відбудеться сьогодні ввечері у Львівській опері. На урочистості приїде Президент Петро Порошенко. Також на Форумі очікують на главу уряду Володимира Гройсмана, міністрів культури та освіти Євгена Нищука та Лілію Гриневич, а також голову парламентського комітету з питань духовності Миколу Княжицького.

 

Фокусною темою цьогорічного Book Forum стане «Ринок свободи».

 

Протягом п’яти днів – до неділі, 23 вересня, включно – гості Book Forum зможуть відвідати 1000 культурних та освітніх заходів, поспілкуватися з авторами та придбати книги. Події форуму проходитимуть не лише у Палаці мистецтв, а й у 50-ти локаціях міста. З детальною програмою можна ознайомитися на сайті Форуму.

 

У межах Форуму відбудуться Міжнародний літературний фестиваль з учасниками з 25 країн, Міжнародний бібліофорум, благодійна акція для літніх людей «Третій вік: задоволення від читання», книжковий ярмарок і церемонія нагородження видавців найкращих книжок «BFL Best Book Award».

 

Для дітей віком до 16 років, пенсіонерів, людей з інвалідністю 1-2 груп, військовослужбовців строкової служби, учасників ООС вхід на форум є безкоштовним – лише потрібно мати при собі відповідне посвідчення.

19.09.2018