У Львові на Громадський бюджет подали 160 проектів.

 

Цьогоріч у Львові на Громадський бюджет подали 160 проектів на загальну суму майже 140 млн грн, розповів керівник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Орест Файфурка.

 

Серед поданих проектів – 124 малих та 36 великих.

 

«У цьому році багато авторів у своїх мікрорайонах на зустрічах попередньо проговорювали та об'єднували свої проекти, щоби зробити їх більш конкурентноздатними і не відтягувати один в одного голоси. Зменшилася кількість великих проектів: багато людей зрозуміли, що сума в 3 мільйони – це дуже привабливо, але також дуже складно, адже зазвичає виграє лише 4 з них.

 

Порадувало, що над багатьма проектами працювали цілі команди, часто із залученням авторів проектів-переможців попередніх років. По якості також відчутні зміни – більшість проектних заявок добре підготовані та продумані, є багато цікавих різнопланових ідей», – розповів Орест Файфурка.

 

Наразі всі проекти мають пройти модерацію та розгляд у профільних управліннях. Після цього проекти, що пройдуть перевірку, оприлюднять на розгляд львів’ян. А голосування за них триватиме з 1 по 15 листопада.

17.09.2018