У середмісті Львова жінка навмисно збила автівкою велопатрульного.

 

Сьогодні, 12 вересня, у Львові стався інцидент на вул. Січових Стрільців за участі водійки «Судзукі» та велопатрульного, інформує прес-служба Патрульної поліції Львівщини.

 

Патрульних викликали на вул. Січових Стрільців, де був припаркований з порушенням ПДР зазначений автомобіль, що перешкоджав проїзду автомобіля швидкої медичної допомоги, що їхав на виклик.


Фото: Віка Балицька/Facebook.

 

«На місце приїхав екіпаж велопатрульних, підійшов поспілкуватись до водія та попросити від’їхати. Під час розмови з жінка поводилася агресивно, вживала щодо офіцерів нецензурну лексику. Раптово водій різко розпочала рух та здійснила наїзд на лейтенанта поліції. Патрульний опинився на капоті автомобіля, після чого його напарник відкрив двері автомобіля та заглушив двигун. На місце події викликали швидку, яка госпіталізувала інспектора. Також на місці працював слідчий з ДТП. За попереднім висновком, внаслідок пригоди патрульний отримав пошкодження лівого колінного суглоба», – йдеться у повідомленні поліції.

 

У поліції повідомили, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі терміном до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування. Призначено експертизи.

12.09.2018