Андрій Садовий презентував в Одесі концепцію національного авіалоукостера.

 

Міський голова Львова та голова партії «Самопоміч» Андрій Садовий презентував на Фестивалі ідей в Одесі концепцію ”Ukraine United airlines” – національного лоукост-перевізника. Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«Карта авіарейсів країни краще за будь-які промови демонструє реальну децентралізацію і стан внутрішніх комунікацій в країні.

 

Проект, який дозволить:

 

- швидко об'єднати всі українські міста транспортною мережею (при цьому необхідності ремонтувати дороги ніхто не скасовує);

- знизити ціну на авіаперевезення в Україні принаймні до рівня лоукостів в Європі;

- відновити роботу аеропортів в усіх обласних центрах;

- дати роботу ДП «Антонов» (необхідно 20 бортів. Це робота для підприємства на наступні 3 роки);

- дати поштовх бізнес-процесам і внутрішньому туризму», – розповів Андрій Садовий.

 

Він зазначив, що до роботи над проектом залучають найкращих фахівців в галузі.


Ілюстрація з презентації Андрія Садового на Фестивалі ідей в Одесі. Фото: Facebook/Андрій Садовий.

 

«Переконаний – це не питання винятково бізнесу і транспорту. Це питання національної безпеки і функціонування країни. Слідкуйте за новинами!» – ідеться в дописі.

 

Натомість коментатори допису розкритикували ідею, зазначивши, що внутрішні перевезення в Європі не є дешевими, більшість аеропортів в Україні – муніципальні, а міста не мають коштів на їхнє утримання, ДП «Антонов» не може виробляти таку кількість бортів тощо.

 

Також користувачі соцмережі наголосили на тому, що Андрієві Садовому варто було б вирішити питання сміттєпереробного заводу у Львові.

 

Зазначимо, останнім часом Андрій Садовий багато подорожує Україною та проводить зустрічі з містянами та місцевою владою в межах проекту Urban talks та напередодні виборів в Україні.

27.08.2018