У стрілянині в Крихівцях постраждали двоє бійців спецроти Нацполіції.

 

У ніч на суботу, 18 серпня, в селі Крихівці біля Івано-Франківська сталася стрілянина, в якій постраждали двоє бійців спецроти Головного управління Нацполіції в області, передає Галка.

 

У центрі села зустрілися дві компанії для обговорення конфлікту, що виник раніше. Дійшло до застосування вогнепальної зброї. За попередніми даними, один із фігурантів події дістав, ймовірно, обріз рушниці та здійснив постріл. Ним поранив двох чоловіків: одного – в обличчя, іншого – у груди. Потерпілі перебувають в обласній лікарні, зловмисники втекли.

 

У зв’язку з цим інцидентом в області введено план заходів «Перехоплення», на ключових транспортних точках області виставлені пости Нацполіції.

 

У вчиненні цього кримінального правопорушення, зареєстрованого за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України, підозрюється житель Івано-Франківська 1993 р.н., який є власником гладкоствольної рушниці ФОРТ 500А 12 калібру та пістолета 9 калібру, та ще один франківець 1992 р.н., який є власником автомобіля марки ВАЗ 21014, повідомили у поліції.

20.08.2018