Патрульний отримав ножове поранення під час затримання хулігана.

 

Сьогодні, 17 серпня, близько 4 години ранку у Галицькому районі Львова на вулиці Ковжуна зловмисники поранили ножем патрульного поліцейського, повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

«Двоє осіб наносили написи балончиком на стіну будинку на вул. Ковжуна. Коли хулігани побачили правоохоронців, почали втікати. Під час затримання один з них раптово вдарив капітана поліції ножем», – ідеться в повідомленні.

 

33-річного капітана поліції госпіталізували в хірургічне відділення з ножовим пораненням грудної клітки. Наразі його стан стабільний.

 

Зловмисників затримали. Це 20-річні львів'яни. Обом правопорушникам вже сьогодні оберуть запобіжний захід. 

 

За фактом насильства щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 ККУ) хуліганам загрожує до 5 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

 

Як розповіла на своїй сторінці в мережі Facebook журналістка та голова поліцейської комісії ГУ НПУ у Львівській області Вікторія Балицька, затримані робили напис щодо Катерини Гандзюк.

 

«Двоє юнаків наносили балонами на стіни будинків написи через трафарет із текстом «хто замовив Катю Гандзюк?». Думаю, нам згодом відкриються якісь цікаві нюанси, бо навіщо кидатися з ножем, якщо ти лише розмальовуєш стіни і місія твоя начебто благородна!?» – написала вона.

17.08.2018