У Львові прокуратура відкрила провадження через смерть 4-річної дитини від укусу змії.

 

Львівська місцева прокуратура вчора, 15-го серпня, зареєструвала в Єдиному реєстрі  досудових розслідувань відомості за фактом неналежного виконання своїх професійних обов’язків медичними працівниками, що спричинило тяжкі наслідки малолітній, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 140 КК України (смерть малолітньої дитини), інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

 

Досудове розслідування проводитиме слідче управління ГУ Нацполіції у Львівській області під контролем обласної прокуратури.

 

Як повідомляв Z, 4-річна дитина померла у вівторок, 14-го серпня, у 8-мій міській клінічній лікарні Львова після того, як її вкусила змія на території Сколівського району області. Спочатку дівчинка перебувала у Сколівській ЦРЛ, потім її привезли до Львова у реанімацію.

 

Ані у Сколівській, ані у Львівській лікарні дитині не вводили протиотруйної сироватки, передає ТСН. Антидоту в Україні просто немає. Лікарі кажуть, що навряд чи ліки допомогли б, адже сироватку потрібно ввести у якнайкоротший проміжок часу після укусу.

16.08.2018