У День Незалежності у Львові виступить гурт The Hardkiss.

 

У Львові у День Незалежності на центральній площі міста вситупить гурт The Hardkiss, повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

 

«Отримали підтвердження. The Hardkiss у Львові – на відзначенні головного свята країни», – написав Олег Синютка.

 

У прес-службі ЛОДА зазначили, що головною подією Дня Незалежності стане вечірній проект «Україна. Історія сили і перемог» на площі біля будівлі Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької.  У концерті візьмуть участь інші відомі українські гурти – «Гайдамаки», «OT VINTA» тощо.

 

24 серпня у Львові день почнеться із молитви в усіх церквах за долю України, а о 12 годині біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбудуться офіційні святкування. Там же пройде традиційне віче. Також у Львові планують встановити спеціальні фоторамки, з якими можна буде фотографуватися. Планують також створити велику тематичну фотозону, ідеєю якої буде «Історія сили й перемоги».
 

На проспекті Шевченка буде створено етно-алею "Унікальна Львівщина", де будуть представлені невідомі цікавинки з 20-ти районів області. А в парку На Валах просто неба покажуть фільм "Кіборги".

 

Також святкування відбудуться в  кожному місті та районі Львівщини.

15.08.2018