Україна та Аргентина домовилися про екстрадицію.

 

Міністерства юстиції України та Аргентини підписали три міждержавні договори у галузі кримінальної юстиції, інформує прес-служба посольства України в Аргентині за результатами переговорів 6 серпня в Буенос-Айресі офіційної делегації України на чолі з міністром юстиції Павлом Петренком з міністром юстиції та прав людини Аргентинської Республіки Херманом Гаравано.

 

Павло Петренко та Херман Гаравано підписали договір про передачу засуджених осіб. Також підписано договір про взаємну правову допомогу у кримінальних справах та договір про видачу правопорушників.

 

Окрім того, під час зустрічі відбувся обмін думками щодо сучасної ситуації в обох країнах, а також перспектив подальшої розбудови співпраці між міністерствами юстиції України та Аргентини. 

 

«Україна за останні чотири роки здійснила значні трансформації у сфері юстиції, зокрема реформуванні судової системи та забезпеченні доступу до правової допомоги та захисту. У цих та інших сферах ми готові обмінюватись досвідом та ділитися кращими практиками з нашими аргентинськими колегами», — розповів Павло Петренко.

07.08.2018