Спецслужби Грузії затримали російського зловмисника.

Йому інкримінують отруєння грузинських громадян.

 

 

Співробітниками департаменту контррозвідки Грузії затримали у середу, 4 липня, громадянина Російської Федерації.  За версією слідства, злочинні дії росіянина призвели до того, що кілька громадян країни опинилися на лікарняних ліжках з важким отруєнням токсичними речовинами.

 

Затримання відбулося на міжнародному летовищі Тбілісі ім. Ш. Руставелі. Про це подає грузинський інформаційний портал APSNY з покликом на повідомлення прес-центру Служби держбезпеки країни. Як стало відомо, 2 липня громадянин Росії, перебуваючи в аеропорту, розпорошив отруйний газ (можливо, вилив рідину, яка містила отруту) в приміщенні з іншими людьми.

 

«Слідство встановило, що 2 липня 2018 року Дмітрій Б. біля каси однієї з авіакомпаній, розташованої в залі очікування Тбіліського міжнародного аеропорту, розлив рідину, яка містить шкідливі для здоров'я речовини», - повідомили в прес-центрі Служби державної безпеки Грузії. Внаслідок злочинних дій кільком пасажирам стало зле. Всі вони шпиталізовані з діагнозом «інтоксикація».

 

Наразі правоохоронці Грузії розслідують інцидент, ставлячи перед собою завдання з'ясувати, що підштовхнуло росіянина до такого вчинку. Розглядають версії терористичного акту і хуліганства.

04.07.2018