США не визнають анексії Криму Росією.

Про це заявила речниця адміністрації президента США Сара Сандерс.

 

 

Речниця Білого дому Сара Сандерс запевнила, що Сполучені Штати не визнають приєднання Криму до Росії, а санкції, запроваджені Вашінґтоном проти Москви, триватимуть доти, допоки Москва не вийде з територій, окупованих 2014 року.

 

«Ми не визнаємо спроб Росії окупувати Кримський півострів. Санкції, введені проти Росії, залишатимуться чинними, допоки півострів не повернеться Україні», – процитувала інформаційна аґенція Bloomberg слова Сари Сандерс, сказані під час зустрічі з журналістами.

 

Нагадаємо, що раніше президент США Дональд Трамп ухильно відповів на запитання журналістів про можливість визнання Вашінґтоном російської анексії Криму. «Подивимося», – лише сказав глава Білого дому у відповідь.

 

Дональд Трамп 16 липня зустрінеться в Гельсінкі з президентом Росії Володимиром Путіним. Це буде перша офіційна зустріч двох глав держав після приходу Дональда Трампа до влади півтора року тому. Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков 2 липня заявив, що російський президент не має наміру обговорювати на зустрічі з Трампом кримське питання.

03.07.2018