Звуковий полілог на тлі фото з війни

У Львові відбудеться музичний перформанс за світлинами із війни

 

22 вересня о 19:00 у Jam Factory Art Center відбудеться благодійний захід «Рефлексії з інтерлюдіями» композитора-експериментатора Остапа Мануляка. Це музичний перформанс за світлинами Миколи Глібовича —  львів’янина-військовика й автора культурологічних оглядів на  zbruc.eu.

 

 

На фото війна залишається за кадром, але те, що в кадрі, стає своєрідним палімпсестом образів. Музичний перформанс у діалозі із візуальними образами стає нашаруванням рефлексій, звуковим полілогом між акустичними інструментами, електронікою та записами. 

 

Концерт буде благодійним: виручені кошти з продажу квитків Jam Factory Art Center передає на нагальні потреби підрозділу Богдана Кокотайла, що воює на Харківщині. 

 

Також артцентр проводить збір для Богдана Кокотайла . За донат від 200 грн комусь із благодійників подарують світлину Миколи Глібовича із підписом автора, та 4 квитки на події артцентру в жовтні — виставу «Візьми зараз із собою» та один із концертів. 

 

Богдан Кокотайло — піаніст, звукорежисер та багатолітній звукоінженер Експериментальної освітньої студії електроакустичної музики EESEM у Львівській національній музичній академії імені М.В.Лисенка. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну служить в складі 47-ої окремої артилерійської бригади.

 

Музиканти:

Остап Мануляк - фортепіано, електроніка

Тарас Гамар - кларнет

Микола Глібович - саксофон 

Наталія Кожушко-Максимів - флейта

Андрій Кохан - бас

 

22 вересня о 19:00 (open door з 18:20)

Львів, вул. Б. Хмельницького, 124 (зал Авдиторія)

 

Квитки тут.

 

Докладніше про подію тут.

19.09.2024